Corn Island, Nicaragua

Big Corn Island i det karibiske hav. De beste korallrevene og snorkle og de nydeligste strenende i hele Nicaragua ifoelge reisehaandboka vaares. Vi er saa absolutt enig! Kulturforskjellen her sammenlignet med fastlandet var overraskende stor til aa vaere i ett saa lite land. Her snakket folk englsk (med karibisk aksent), de spiller reggae paa hver tenkelige bule og de som bor her er godt inneforstaatt med begrepet relaxed. Dette var vaares erstatning for Jamaica (dyre flybilletter) og vi angrer ikke ett sekund.

Vi begynner omsider aa faa litt farge og vi gleder oss til aa komme hjem og sammenligne oss med dere bleikfiser:P
Konkyliene ligger stroedd overalt saa vi tok med oss det vi klarte og baere, men denne ble dessverre for stor og tung saa vi tok bilde av den istedenfor.

Little Corn Island, enda finere enn den store oya.


Vi hadde hort at det var saa fryktelig mange turister paa oya, men for aa vaere helt aerlig saa var det ikke saa veldig mange der, og de som var der var til gjengjeld veldig hyggelige. Som dere ser saa var flesteparten av strendene oede og vi hadde dette paradiset for oss selv. Hvis noen lurer paa hvor de skal legge bryllupsreisen sin saa er dette et veldig godt alternativ.

Soetingene litt fyllesjuke.

Vi har gjort oss klare til piratfest paa et av oyas hoteler.

Karina pusser tenna i gyngestolen siden jeg vasker undertoy i vasken. Saa godt som alle hjem i Nicaragua eier en eller flere gyngestoler som de bruker hyppig, gjerne paa verandaen.

 

5 kommentarer om “Corn Island, Nicaragua

  1. Åhh.. Dette ser jo helt fantastisk ut!! Kos deg masse videre Hanne Marit og dere andre! Blir nok ikke helt den samme stranden i Frebergsvik i sommer, men vi skal nok kose oss der også!! 🙂 Klem Line

    Liker

  2. oioi da begynner det jo aa bli varmt hjemme da!Frebergsvikstranda har jo sin robuste sjarm den ogsaa:)Blir flott aa komme hjem til det!

    For oyeblikket er vi paa Cuba og koser oss sammen naa som vi er blitt litt flere.Havana er som jeg husket like fantastisk og kubanerne like hyggelige. Vi gaar naa 1 mai og feiringen av revolusjonens 50 aar i moete og gleder oss til aa staa paa revolusjonsplassen aa faa med oss denne begivenheten.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..