Drakensberg

Howick Falls
Odd Johan og Ann Marie til hest

Tøff i hjelm

Frida bremser febrilsk før platformen


Eksotiske dyr særegne for de lokale naturforholda

Ikke forrige helg men helga før der igjen bestemte jeg Yohan og Ann Marie oss for å dra til Drakensberg – fjellkjeden rett nord for Durban. Vi kom aldri så langt, men endte opp i the Midlands, et slags dalføre. Det var uansett digg å få litt frisk luft og andre aktiviteter de ikke tilbyr i byen. Durban er kjedelig når det regner, og det regner jævlig mye. Det regna i Midlands også selvfølgelig men fortsatt moro, og den tette tåka ga den rette mystiske stemninga når man svinger seg gjennom lufta. Som dere ser fra de attraktive hjelm-bildene var vi på både “horse riding”, og “canopy tour”, noe jeg på norsk vil oversette til Tarzanløype. Det var veldig høyt ned og gikk veldig fort, på vaiere mellom platformer i trærne. Og naturen er kanskje det nærmeste vi har vært til Norge. Kuene ga meg litt hjemlengsel.

One thought

  1. frida karina, nyt varmen og kulturen de siste ukene. her er alt ved det gamle,- mørkt, kaldt og deilig med kakao og stearinlys! pinnekjøttet venter. inger liljan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.