CHRISTMAS GIVEAWAY

vagabond-6-2014

Jeg er så heldig å ha muligheten til å gi bort en fantastisk julegave! Er det noe man trenger i vinterkulda så er det å kunne sette seg ned med noe godt lesestoff og drømme om eventyr og varmere strøk.  Et abonnement på et reisemagasin er for meg den ultimate julegaven som jeg aldri blir lei av å få år etter år. Det er alltid så stas når de glansede sidene proppfull med reiseinspirasjon dukker opp i postkassa, og nå kan de altså dukke opp i din postkasse også! Jeg skal gi bort ett års abonnement på Vagabond til en heldig leser. Det du trenger å gjøre for å vinne er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hva er ditt drømmereisemål for 2015?

Jeg trekker en heldig vinner i slutten av uka.

Dere burde også sjekke ut denne Vagabond konkurransen. Jeg kan dessverre ikke søke selv pga praksis, men det høres knallgøy ut, så hvis du har tid så hiv deg på utfordringen!

Vinneren av konkurransen ble Renate, gratulerer så mye! 

Sponset premie

10 kommentarer om “CHRISTMAS GIVEAWAY

  1. Så gøy konkurranse!

    Vanskelig spørsmål, hehe. Du har jo lest igjennom den eviglange listen min 😉 Aller høyst ligger vel Georgia og Armenia, og dit er det jo allerede bestemt at jeg skal. Så øverst på ønskelisten ligger nok da Cuba! Og Kirgistan.. Og Sør-Afrika. Må heller ikke glemme Guatemala, og Indonesia! Og og og og….. [insert alle land i verden her]

    Liker

  2. Åh, spennende spørsmål! Mitt drømmereisemål er nok Argentina eller Chile (og begge er booket for backpacking i april, jippi!) Utenom disse to landene, så må jeg utrolig nok si Kirgisistan – det hadde vært en ren drøm det!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..