Into the Woods – bærekraftig musikkfestival i de svenske skoger

3 thoughts on “Into the Woods – bærekraftig musikkfestival i de svenske skoger”

  1. Tusen takk for dette innlegget! Slike innlegg gjør at jeg stadig henger fast ved Facebook <3
    Jeg vil på "Into the woods" neste år !

  2. Dette ser ut som noe som ville vært helt midt i blinken for meg! 😀 Ååå! Både får man være ute, i skogen, får spise masse god (vegetar)mat, og det er musikk og festival, men i litt ordnede former. Jeg har selv vært på himla mange konserter og festivaler (9 år på Roskilde, for eksempel), men kjenner meg litt gammel i skrotten til å bo i telt og kjøre full on Orange feeling nå. Noe som dette ser jo derimot ut til å kunne virkelig være noe. 🙂 Takk for et herlig innlegg, med masse flotte bilder (og det var også gøy å følge med på Instagram mens du var der nede). Så innmari kult! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.