Om bloggen

 Bildekollage2

Sekk og Sandaler så lyset i 2009 da den la ut på langtur til Sør-Amerika. Siden den gang har den blitt med rundt i Sør-Øst Asia, Afrika, Latin-Amerika og Europa.

Jeg er en rastløs trettienåring, som alltid er på søken etter et nye eventyr. Med en utdannelse innenfor sosialantropologi og sosialt arbeid er jeg lidenskapelig opptatt av mennesker, kultur, samfunn og historie. Jeg prøver å forstå stedene og folkene jeg besøker på deres egne premisser og er opptatt av det autentiske. Ved siden av bloggen jobber jeg som PR-konsulent innenfor reiselivsbransjen.

Musikk, kultur, kunst og mat er ting som opptar meg og som jeg bruker mye tid på, enten jeg er hjemme eller på tur. Når jeg er på reise vil jeg oppleve det unike, enten det dreier seg om overnattingsteder, matopplevelser, menneskelige møter eller vakre naturlandskap. Jeg skriver kun om steder som jeg selv har besøkt og vil gi ærlige tips og skildringer fra plassene jeg besøker.  

Å reise har gitt meg lærdom og kunnskap som det ikke går an å lese seg til. Jeg har utvidet min horisont betraktelig og sitter igjen med erfaringer og opplevelser som er særdeles dyrebare. Reisene mine har også lært meg å se mitt eget land og kultur i et nytt lys, å se seg selv utenfra kan være veldig nyttig og lærerikt, det burde alle prøve!

I løpet av mine 31 år har jeg rukket innom 4 kontinenter og 43 land. Jeg har vasket elefanter i Sri Lanka, grillet marshmallows på en aktiv vulkan i Guatemala, danset samba gjennom gatene i Rio, Zip-linet i Atlasfjellene i Marokko, fisket piraiaer i jungelen i Brasil, sluppet havskilpadder ut i det fri i Thailand og overnattet på en gammel inka-kirkegård i Andesfjellene i Peru. Enda er det mye som gjenstår – steder som skal utforskes og opplevelser som skal bli til minner. 

På bloggen skriver jeg om mine reiser til inn- og utland, men også om andre reiserelaterte temaer. Sekk og Sandaler har som formål å skape reiselyst og inspirere andre til og reise. Som ung reisende kvinne vil jeg vise at verden ikke er så farlig og at vi har mye å lære av hverandre. Mitt tips er å senke skuldrene og nyte reisens uforutsigbarhet!

Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper dere vil følge meg på veien!

befunky-collage_174

Sekk og Sandaler is my little travel univers where I write about my trips all over the world. I`m a wanderer and an adventurer and I`m always searching for new places to go. I love to travel slow and I`m always aiming to understand the places and the cultures I`m visiting. On my blog I will give honest advise and tips, and show you the beauty of traveling.

My mission is to inspire you to see new places, meet new people and be open-minded. Travel light & easy, slow and local.

Follow me:

Work with me: 

I work with the travel industry in different ways, such as:

  • Press trips,  individual and in a group.
  • Sponsored content
  • Ambassadorship for a brand
  • Social media campaigns
  • Travel photos and articles for sale

Partners:

Amazing Thailand and Tourism Authority of Thailand, Visit Faroe Islands, Visit Silkeborg, Visit BenidormPolska statens Turistbyrå, Hotel President Baile Felix, NBE-MatkaVisit BritainMatka-Nordic Bloggers` Experience, Visit Morocco and Sahara Experience, OspreyVisit Sweden, Farris Bad, Silvertree Norway.

faroe         download+(2)visit_denmark-300x162basecamp_explorer aarhussilvertree-tea-logo_white_symbolvisitsilkeborg-logo


Sekk og Sandaler i media: 

Radiointervju på NRK Østlandssendingen: Hør det her! 

Intervju i Sandefjords Blad, les det her!

Radiointervju på Åland Radio: hør det her.

Intervju på live-sendingen til Reiselivsmessen Oslo 2018: se det her!

Nevt i artikkelen “Infleuncer-epedemien” om norske influensere i A Magasinet.

Intervju i Fedrelandsvennen “Flere unge dropper fyllefest i Syden. Destinasjoner skal skille seg ut både på Instagram og Opplevelsesmessig”.


På trykk:

Artikkel Beograd “Billige og bohemske Beograd” på VG.no

Artikkel om Træna “Festival og midtnattssol i havgapet” i VG.no

Artikkel om Svalbard i VG Reise Magasin (print), VGs dagsavis og VG reise på nett.

Intervju i Dagbladet Magasinet “Reisebloggerens tips, slik blir norgesferien billigere”

Bidrag til artikkel i VG.no “Slik reiser du billig

Bidrag til artikkel i VG.no “Hit reiser du i mai

Bidrag til artikkel på VG.no  “Her er globetrotternes beste app-tips til reisen din”

Bidrag til artikkelen “Frister det ikke å ligge som sild i tønne i sommer? Reis hit i stedet!” på KK.no.


43 Land besøkt: Argentina, Brasil, Peru, Bolivia, Nicaragua, Belize, Guatemala, Cuba, Mexico, Danmark, Sverige, Finland, England, Skottland, Nederland, Polen, Latvia, Estland, Frankrike, Tyskland, Italia, Vatikanet, Ungarn, Serbia, Estland, Slovenia, Kroatia, Spania, Monaco, Portugal, Tyrkia, Hellas, Romania, Egypt, Marokko, Kenya, India, Malaysia, Vietnam, Kambodsja, Singapore, Sri Lanka og Thailand.

Nominasjoner: Finalist i konkurransen “Norges beste reiseblogg 2016” arrangert av Travelmarket . Nominert i konkurransen “Årets beste reiseblogger 2018” av Reiselivsmessen Oslo.

Member of Nordic Nomads.

Contact: hanne.marit.tobiassen@gmail.com

4 thoughts on “Om bloggen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.