Om bloggen

Bildekollage2

Sekk og Sandaler så lyset i 2009 da den la ut på langtur til Sør-Amerika. Siden den gang har den blitt med rundt i Sør-Øst Asia, Afrika, Latin-Amerika og Europa. Personen bak bloggen er en rastløs tredveåring, som alltid er på søken etter et nytt eventyr. Med en utdannelse innenfor sosialantropologi og sosialt arbeid  så er jeg lidenskapelig opptatt av mennesker, kultur, tradisjoner, samfunn og historie. Jeg prøver å forstå stedene og folkene jeg besøker på deres egne premisser og er ute etter det autentiske og unike. Musikk, dans, kunst og mat er ting som opptar meg og som jeg bruker mye tid på, enten jeg er hjemme eller på tur. Jeg har en soft spot for gourmetmat, balkanmusikk og gatehunder!

Jeg reiser ofte på budsjett og vil gjerne være borte så lenge som mulig. Å reise har gitt meg lærdom og kunnskap som det ikke går an å lese seg til. Jeg har utvidet min horisont betraktelig og sitter igjen med erfaringer og opplevelser som er særdeles dyrebare. Reisene mine har også lært meg å se mitt eget land og kultur i et nytt lys, å se seg selv utenfra kan være veldig nyttig og lærerikt, det burde alle prøve!

I løpet av mine 29 år har jeg rukket innom 4 kontinenter og 40 land. Jeg har ridd på elefant i India, grillet marshmallows på en aktiv vulkan i Guatemala, danset samba gjennom gatene i Rio, Zip-linet i Atlasfjellene i Marokko, fisket piraiaer i jungelen i Brasil, slippet havskilpadder ut i det fri i Thailand og overnattet på en gammel inka-kirkegård i Andesfjellene i Peru. Enda er det mye som gjennstår, steder som skal utforskes og opplevelser som skal bli til minner.

På bloggen vil jeg hovedsakelig skrive om mine reiser til inn- og utland, men også om andre reiserelaterte temaer. Sekk og Sandaler har som formål å skape reiselyst og inspirere andre til og reise. Mitt tips er å senke skuldrene og nyte reisens uforutsigbarhet!

Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper dere vil følge meg på veien!

befunky-collage_174

Sekk og Sandaler is my little travel univers where I write about my trips all over the world. I`m a wanderer and an adventurer and I`m always searching for new places to go. I`m usually traveling on a budget and trying to experience things the local way. I love to travel slow and I`m always aiming to understand the places and the cultures I`m visiting. On my blog I will give honest advise and tips, and show you the beauty of traveling.

My mission is to inspire you to see new places, meet new people and be open-minded. Travel light & easy, slow and local.

Follow me:

 

Work with me: 

I work with the travel industry in different ways, such as:

  • Press trips,  individual and in a group.
  • Sponsored content
  • Ambassadorship for a brand
  • Social media campaigns
  • Buy travel photos and articles

Partners:

Amazing Thailand and Tourism Authority of Thailand, Visit BenidormPolska statens Turistbyrå, Hotel President Baile Felix, Visit Britain, Visit Morocco and Sahara ExperienceVisit SwedenFarris Bad. 

   

Land besøkt: Argentina, Brasil, Peru, Bolivia, Nicaragua, Belize, Guatemala, Cuba, Mexico, Danmark, Sverige, Finnland, England, Skottland, Nederland, Polen, Latvia, Frankrike, Tyskland, Italia, Vatikanet, Ungarn, Serbia, Slovenia, Kroatia, Spania, Monaco, Portugal, Tyrkia, Hellas, Romania, Egypt, Marokko, Kenya, India, Malaysia, Vietnam, Kambodsja, Singapore og Thailand.

Nominasjoner: Finalist i konkurransen «Norges beste reiseblogg 2016» arrangert av Travelmarket . Nominert i konkurransen «Årets beste reiseblogger 2018» av Reiselivsmessen Oslo.

Member of Nordic Nomads.

Contact: hanne.marit.tobiassen@gmail.com

4 replies to Om bloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s